Jump to content
BMET Galaxy

• Tell a friend

Love BMET Galaxy? Tell a friend!
  • 10 What do you call the field?

1. 1. What do you call the field?

• Biomed
      • Clinical Engineering
      • HTM (Healthcare Technology Management)

• Upcoming Events

• Усім привіт! Думаю розповісти про корисною темою, раптом комусь із вас треба. Останнім часом щось почав помічати, що сплю погано, часто прокидаюся, а з самого ранку почуваюся, ніби й не лягав. Грішив на стрес, на дощі, а дівчина каже: "Пора змінимо білизну на людську, а не оте страхіття з ринку". І тут я пішов в інтернет. Зізнаюсь, вважав, що [url=https://postilnabilyzna.com/]підбір постільної білизни[/url] - це лише "гарний малюнок чи ні". Аж ні, то цілий всесвіт. Тут тобі бязь, ранфорс, і сатин... А я в таких словах плавав, поки не зайшов на один сайт postilnabilyzna.com. Друзі, це ж скарбниця знань! Я залип десь годину. У них прямо як в енциклопедії: по поличках розкладені усі тканини, від простої бязі до люксового сатину та льону. Навіть є порівняння з описом щільності тканини та того ж, скільки там прань витримує той чи інший комплект. Дуже допомогло зрозуміти, чому якийсь комплект коштує 800 грн, а інший — 2500. Що я для себе відкрив особисто зрозумів: - Виявляється, насправді, наші та євро розміри сітки суттєво різняться, і перш ніж купувати треба озброїтися сантиметром заміряти свою ковдру, а не просто довіряти ярлику «сімейний». - Ніколи б не подумав, що тепла фланель в спеку — це пекло, а сатин реально дихає, бо в цієї тканини плетіння ниток специфічна. - Там написано, як правильно прати, щоб колір не полиняв через місяць. Актуально для нас, у кого пралка працює цілодобово. Коротше кажучи вирішили взяти спочатку один сатиновий набір від вітчизняного бренду (підтримали так би мовити українське). Наразі політ нормальний — сплю як немовлята, тканина приємна на дотик, не збивається й не електризується. Тому, якщо ти, як і я, до цього моменту думали, що підодіяльник — це не те, в яку треба розбиратись, дуже рекомендую глянути огляд на тому сайті. Справді економить нерви на пошуки та вберігає від покупки кота в мішку. Усім міцного відпочинку!
    • The adaptor on Namic RA syringes may unwind during use. The resulting loose connection or disconnection may lead to infection, blood loss, or air embolism.View the full article
    • When the sizing catheters are used during angiographic procedures the marker bands may be at an increased risk of cracking/breakage. View the full article
    • When the Volara system is used in a home setting, there is a risk for oxygen desaturation or barotrauma if it is used in-line with a ventilator.  View the full article
    • Santa Fe Springs, California – April 07, 2026 – Blaine Labs, Inc. is voluntarily recalling three (3) lot numbers of Wound Care Gel products, 1 oz. & 3 oz. (0.1% Benzalkonium Chloride) to the consumer level due to microbial contamination. View the full article
  • Who's Online (See full list)

• There are no registered users currently online
  • Create New...